Magazin

Mehtap Deveci Mango Festivaline Damga Vurdu…

Cemiyet hayatının gülen yüzü Mehtap Deveci, Pakistan’ın Ankara Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Mango Festivali’ne katıldı…

Pakistan’ın Ankara Büyükelçiliği ev sahipliğinde “Mango Festivali” etkinliği düzenlendi. Etkinliğe davet edilenler arasında cemiyet hayatından ünlü isimler de vardı.  Cemiyetin gülen yüzü Mehtap Deveci; Mango rengi elbisesinin şıklığı ile yine resepsiyonların gözde siması olmayı başardı.

Elçilik rezidansında düzenlenen etkinliğe, Pakistan’ın Ankara Büyükelçisi  Yousaf Junaid, Ankara Valisi Vasip Şahin, Tarımsal Strateji ve Politika Geliştirme Merkezi (TARPOL) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mehdi Eker, cemiyet hayatından Mehtap Deveci ve çok sayıda davetli katıldı.

MEHTAP DEVECİ BÜYÜK ELÇİNİN ÖZEL DAVETLERİNİN VAZGEÇİLMEZ İSMİ..

Daha önce Pakistan Büyükelçisi davetlerine katılan Mehtap Deveci; “ Pakistan Milli Günü dolayısıyla  önceki resepsiyon ve yine pirinç festivalinin misafirleri arasındaydık.  Bu gün burada Mango Festivalinde, kardeş Pakistan’ın bu önemli gününde devlet büyükleri ve dostlarımızla birlikte olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Büyükelçi Yousaf Junaid’e bu güzel günde bizimle birebir ilgilendiği içinde teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Mehtap Deveci; davetlisi olduğu mango festivalinde Pakistan’ın Ankara Büyükelçisi Yousaf Junaid ve Ankara Valisi Vasip Şahin ile kısa görüşmelerde bulundu.

Büyükelçi Yousaf Junaid, etkinlikte yaptığı konuşmada Pakistan mangosunun önemini vurguladı. Etkinlikte ayrıca çeşitli mango ikramları yapıldı ve mango ödüllü bir çekiliş düzenlendi.

Büyükelçi Yousaf Junaid, Mehtap Deveci’ye ülkesinde mango meyvesinin kaç çeşidi olduğuna ve nasıl kullanıldığına dair bilgiler verdi.

İlgili Haberler