DünyaEkonomiGündemKültür & SanatMagazinManşetSağlıkSporÜst Manşet

Güzellik Yarışmasının Startı Verildi…

Cine5TV’nin sponsorları arasında bulunduğu ve yakında gerçekleştirilecek final gecesi öncesi birbirinden güzel 12 model adayı jüri elemelerinde ter döktüler…

Best Queen of Turkey büyük finali öncesi finalistleri belirlemek üzere bir çok  model adayının arasından; İstanbul ve Ankara’dan  gelen güzellerin yarı final heyecanı Hotel Ankara Hilton İnn Garden’da  yaşandı.

Haber/Foto: Ali Fikret

Yarı final elemeleri için 12 kişi kalan model adayları için ön elemelerin gerçekleştirildiği ve hak kazananların finale davet edileceği belirtildi…

Elemelerde, katılımcılar tek tek jürinin karşısına çıktılar ve jüriye kendilerini tanıtma ve anlatma fırsatı buldular. Jüri İbrahim Arslantaş başkanlığında; 15 kişiden oluştu.

Yarışmanın Jüri başkanı Arslantaş; “Best Queen of Turkey organizasyon etkinliklerini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Yakında gerçekleşecek olan büyük finali öncesi, finalistleri belirlemek üzere yarı final elemelerini gerçekleştirdik ve hak kazananlar büyük finale davet edilecekler ve yarışacaklar” dedi.

 

 

İlgili Haberler