Magazin

En Güzel, Samimi ve İçten Bir Doğum Günü

Türkiye’nin sayılı iş insanlarından Merve Ünler Yılmaz doğum gününü muhteşem bir parti ile Luijo Lounge’da kutladı…

Luijo Lounge geçtiğimiz akşam çok konuşulacak bir doğum gününe sahne oldu…

Özteknik Rekor Hidrolik Otomotiv ve Savunma Sanayi Ltd. Şirketi yönetim kurulu başkanı Merve Ünler Yılmaz’ın doğum gününü ilk kutlayan ve en iyi dileklerde bulunan eşi Uğur Yılmaz oldu.

Cemiyet hayatında ve iş dünyasında çok sevilen ismi Merve Hanım dostları ile  Luijo Lounge’da keyifli vakitler geçirdiler.

O gece Merve hanım’ın, Luijo Lounge’de da yapılan  doğum gününe dostları akın etti.  Eşi, Uğur Yılmaz’ın sürpriz olarak hazırladığı iki ayrı pasta ile çok mutlu olduğunu dile getiren Merve Ünler Yılmaz; “Bu gece burada beni yalnız bırakmayan tüm dostlarım sağ olsunlar.  Yeni bir yaşa girmenin sevincini böylesi güzel dostlarla yaşamak çok güzel” dedi.

İşletme sahibi Adil ve Hale Senem Develi çifti; “Son günlerde doğum günleri için mekânımız en çok tercih edilen yerler arasında. Bu gün çok sevdiğimiz dostumuz Merve’nin doğum günü, her yıl olduğu gibi yine burada kutlandı. Bizi tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Merve Ünler Yılmaz, yaş gününü sevenleri ve dostları ile kutlarken DJ’in yaptığı müzikler ile gece geç saatlere kadar eğlenen konuklar Luijo Lounge’dan mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Luijo Lounge Beysupark AVM/Çayyolu’nda doğum gününü  kutlamak isteyenler vazgeçemediği bir mekan ve çoğu insan Luijo’da mutluluklarına değer katıyor.

Merve Ünler Yılmaz kendine gelen hediyelerin paketlerini açarken mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

İlgili Haberler