DünyaEkonomiGündemKültür & SanatMagazinManşetSağlıkSporÜst Manşet

ÇANAKKALE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE BURAY’DAN MUHTEŞEM KONSER 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Çanakkale Kültür Yolu Festivalinin yedinci gününde sahne Türk pop müziğinin sevilen ismi Buray’ın oldu. Ünlü sanatçı, şarkılarını on binlerce Çanakkaleli ile hep bir ağızdan söyledi.

Çanakkale Kültür Yolu Festivali kapsamında Anadolu Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahnesinde Buray coşkusu yaşandı. “Nasıl Unuturum”, “Sen Sevda mısın?”, “Tac Mahal”, “Deli Kız”, “Senin Yüzünden” gibi sevilen şarkılarını seslendiren Buray,  yeni şarkısı “Ne Oldu Bize”yi de ilk kez sahnede söyledi. Buray, “Çanakkale İçinde” türküsüyle de Çanakkalelilere duygusal anlar yaşattı.

Sahnesinin bir klasiği olarak Buray, Mecnun şarkısını söylemeden önce birkaç büyük şişme topu sahneden dinleyicilerine fırlattı, Çanakkaleliler topları yere düşürmeden birbirlerine atarak eğlendiler.

Sanatçı sahnede yaptığı konuşmada, “İyi ki geldiniz. Öncelikle bizi sizlerle buluşturan Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, Türkiye Kültür Yolu Festivaline kocaman bir alkış rica edeceğim. Burada görev yapan güvenlik görevlilerimize, emek veren herkese kocaman bir alkış ama alkışların en büyüğü sizlere gelsin. İyi ki varsınız. Bize unutulmaz bir gece yaşattınız” dedi.

 

İlgili Haberler